diumenge, 10 de novembre de 2019

Recorregut i perfils

Com ja és habitual, la Cabrilenca constarà de dos recorreguts, d'uns 10 i 17 km. aproximadament, per a que cadascú pugui escollir el que més li convingui segons el seu nivell.

Estaran marcats amb cintes i guix i amb personal de l'organització en alguns punts concrets.
Hi haurà un primer avituallament comú pels participants dels dos recorreguts, i un segon avituallament específic pels que fan el recorregut llarg.Perfil Llarga - 17,5 Km - 1.100 mts. de desnivell acumulat

Perfil Curta - 10,5 Km - 530 mts. de desnivell acumulatTrack llarga en format GPX
Track curta en format GPXSORTIDA DIFERENCIADA

La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h.

16 comentaris :

 1. Hola, pregunta: se surt del mateix punt on es recullen els dorsals?

  ResponElimina
 2. On es pot trobar el track per GPS?

  ResponElimina
 3. Hola Alex. Ho diu en aquesta mateixa pàgina, una mica més amunt: el dissabe els penjarem aquí :-)

  ResponElimina
 4. Respostes
  1. Si; un avituallament pels que fan el recorregut curt i 2 pels que fan el llarg

   Elimina
 5. Estoooooo... ja som dissabte i no veig el track enlloc... ;-)

  ResponElimina
 6. Es pot participar caminant però sense inscripció? Lògicament, sense dret a avituallament, ni botifarrada final, ni assegurança, ni cap servei.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Lògicament no podem ni volem tancar la muntanya, però si preparem tota la logística (permisos, assegurances, recorregut, controls, avituallament, dorsal, etc, etc. etc.) em sembla increïble que, per 16€ i havent-hi places disponibles, no t'inscriguis.

   Elimina
 7. Hola!
  Hi ha servei de guarda-roba?
  Gràcies!

  ResponElimina
 8. una vegada feta l'edicio d'aquest any recorregut llarg corrent, tinc que dir-vos que ha estat molt mal senyalitzat, cinc o sis cops vaig tenir que rectificar per falta de senyalitzacio en moments claus, i no nomes jo si no que altres companys de ruta tambe els hi va passar, fins i tot un cop varem fer quasi 400 metres quan varem agafar un cami que no tocava. Preneu nota per les properes edicions ja que fins ara estava molt be pero aquesta edicio al menys en el recorregut llarg, en moments claus no hi havien senyalitzacions. Gracies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies David. Lamentem que et passés això, i mirarem de millorar-ho en properes edidions.
   Tot i això, comentar-te que el que està dient la gent a l'enquesta de satisfacció és que estava ben senyalitzada i millor que altres anys.

   Elimina
 9. Hola. Jo es el primer cop que la faig. He fet la llarga. Ha estat un repte per mi perque surto d'una lesio important. No ens hem perdut en cap moment. I m'ha encantat el tram tal i com estava. De fet m'agradaria repetir l'any vinent el mateix recorregut per veure si em costa menys. Aquest any em faltava una mica de forma fisica. Gracies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies pel teu comentari, Donaimare. Esperem t'acabis de recuperar i agafar la forma física habitual. Ens veiem l'any vinent!

   Elimina