diumenge, 10 de novembre del 2019

Inscripció

Ja estan obertes les inscripcions per a la 
15ª Cabrilenca Camines o Corres?
(fins el dissabte 22 de febrer o arribar als 1200 inscrits)

Important: Per recollir el dorsal abans de començar a caminar o a còrrer, el diumenge 23, hauràs de portar:
  • El DNI o algun document que confirmi la teva identitat.
  • Es recomana portar també una copia impresa del mail de confirmació que t'hem enviat al fer la inscripció.

Per iniciar el procés d'inscripció, feu clic aquí.

Tot i que al fer la inscripció, rebràs un mail de confirmació, pots validar-la consultant el llistat d’inscrits fent clic aquí.

Com en edicions anteriors, per facilitar la participació de famílies amb nens, apliquem un preu especials als nens de fins a 12 anys (inclosos). Així doncs, els preus de les inscripcions son els següents:


Inscripcions fetes fins el dia 12 de gener:
  • Inscripció adult: 14 €
  • Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 11 €
  • Inscripció infantil = 12 anys (nascuts a partir de l'any 2008): 9 € Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l'esmorzar.
Inscripcions fetes a partir del 13 de gener:
  • Inscripció adult: 16 €
  • Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 13 €
  • Inscripció infantil = 12 anys (nascuts a partir de l'any 2008): 11 € Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l'esmorzar.

El preu inclou avituallaments, assegurança d'accidents, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada (esmorzar apte per a celíacs) i samarreta tècnica commemorativa.

Al fer la inscripció, podreu seleccionar la talla de la samarreta commemorativa. Us podrem garantir la talla a tots els que us inscriviu abans del 12 de gener (inclòs). 

El dorsal i la samarreta s'haurà de recollir el diumenge 23 abans de començar la Cabilenca (de 7:00h a 8:00h) al “village” (pàrquing de Can Botella, Carrer Hort de les Monges, Cabrils):
- La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
- La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h.

També es pot recollir el dorsal i la samarreta al "village" el dissabte 22 de 17:00h a 19:00h
Si dissabte recolliu els d'altres participants, caldrà que també porteu fotocòpia dels seus DNI i una autorització al vostre nom.

IMPORTANT: a partir del diumenge 9 de febrer (15 dies abans de la Cabrilenca) ja no es retornarà cap inscripció. Fins aquesta data, es retornarà el 80%.


Respecte al medi ambient:


Per tal de minimitzar l'impacte del plàstic i envasos al medi ambient, als avituallaments no hi haurà gots. Has de portar la teva cantimplora perquè la puguis reomplir.


Aportació solidària:

Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any també destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l'objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, "Enfermedades Raras") o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d'ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Les ER son aquelles malalties que tenen una baixa incidència a la població. Per a ser considerada com a rara, cada malaltia específica només pot afectar a un número limitat de persones. Concretament, quan afecta a 5 de cada 10.000 habitants. A Espanya hi ha 3 milions d'afectats.

Aquesta iniciativa neix de la mà de l'esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea (novembre 1979), esportista amateur que pateix una Malaltia Rara degenerativa anomenada Retinosis Pigmentaria, que li produeix una deficiència visual que li,limita la visió a només 5º centrals i ceguera nocturna, agreujada per un edema macular. Va començar a participar en carreres de muntanya com a guia de persones invidents del grup de carreres per muntanya de la ONCE Catalunya (alguns dels seus membres han participat en diverses edicions de la Cabrilenca). 

Components del grup de muntanya de la ONCE a la Cabrilenca 2010
Des de fa pocs anys la malaltia de Marcos Bajo s'ha agreujat i ja només pot participar en competició guiat per altres persones. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada