15a Cabrilenca, Camines o Corres?
23 de febrer de 2020
El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d'una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.
Fidels a l'estil que intentem donar a la Cabrilenca, hem buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.
Al final de la caminada hi haurà lliurament d'un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu celíacs aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
Respecte al medi ambient:
Per tal de minimitzar l'impacte del plàstic i envasos al medi ambient, com ja vam fer a la Cabrilenca de l'any passat, als avituallaments no hi haurà gots. Has de portar la teva cantimplora perquè la puguis reomplir.
Més informació a l'apartat "inscripció" de la web.
Servei de recuperació-fisioteràpia:
Aquest any, de la ma de l'equip Racing Team Recovery, del CTM (Centro de Terapias Manuales de Mataró), tindrem servei de fisioteràpia per als que ho pugueu necessitar, una vegada feta la Cabrilenca.
Aportació solidària:
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l'objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, "Enfermedades Raras") o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d'ER i recaptar fons per a continuar la recerca.
Les ER son aquelles malalties que tenen una baixa incidència a la població. Per a ser considerada com a rara, cada malaltia específica només pot afectar a un número limitat de persones. Concretament, quan afecta a 5 de cada 10.000 habitants. A Espanya hi ha 3 milions d'afectats.
Aquesta iniciativa neix de la mà de l'esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea (novembre 1979), esportista amateur que pateix una Malaltia Rara degenerativa anomenada Retinosis Pigmentaria, que li produeix una deficiència visual que li,limita la visió a només 5º centrals i ceguera nocturna, agreujada per un edema macular. Va començar a participar en carreres de muntanya com a guia de persones invidents del grup de carreres per muntanya de la ONCE Catalunya (alguns dels seus membres han participat en diverses edicions de la Cabrilenca).
Este año ha sido dura de narices, el Turó de l´infern me encantó y la subida al castillo por "la cara oculta" genial. Viva el espíritu de la Cabrilenca
ResponElimina